Blog

Uitgelicht

MD46 Prelude – op de 11e van de 11e

MD46: 
Locatie: 
Organisatie: 
Foto’s en video’s: 
Nieuw (!): 

21 – 23 juni 2024
Limburg
Cap, Daaf & Tinus
MD46
ALBUM

Organisatie van de 46e Mannendag!

Tinus
Daaf
Cap

MD46 Prelude: 
Locatie: 
Organisatie: 
Foto’s en video’s:
Nieuw (!): 

11 november 2023
Haarlem
Cap, Daaf & Tinus
MD46
ALBUM

Verslag: 

…. 

Uitgelicht

MD45: Koukleumen in de Ardennen

MD45: 
Locatie: 
Organisatie: 
Foto’s en video’s:
Nieuw (!): 

14-16 april 2023
Houffalize (B)
Dan, Gert & PaulvdS
MD45
ALBUM

Verslag MD45 - Verleg je grenzen in de Ardennen!

De organisatie van het 9e (!) lustrum van de Mannendag lag in handen van Gert, Dan en PaulvdS. De toenemende “reisschaamte” beperkte onze actieradius en het verzoek van een aantal mannen, om dit evenement niet langer dan 2 nachten te laten duren, dwong de organisatie iets te zoeken op een paar uur rijd-afstand. Dat is in ieder geval praktisch voor Daaf die ieder moment huiswaarts zou kunnen keren om bij de geboorte van de zijn 2e kleinkind te zijn. Die is gelukkig voor Daaf nog even blijven ziiten waar hij zat, zodat hij het volledige programma heeft kunnen volgen. Uitgangspunten waren - onveranderd - om zoveel mogelijk mannen mee te krijgen, de kosten binnen de perken te houden en uiteraard iets te doen wat we nog nooit eerder hebben gedaan.

Voor de locatie hebben wij gekozen voor de Belgische Ardennen, in de buurt van Houffalize. Gite “l’olivier” was onze standplaats dit weekend. Een grote “ferme” waar wij prima met 14 man konden verblijven. Voldoende slaapplekken, badkamers, grote keuken, woon/eetkamer en tuin.

Vrijdag - Op vrijdagmiddag druppelden de eerste mannen binnen. Die konden gelijk meehelpen om de bbq voor te bereiden. Uiteraard voorzien van een heerlijk Belgisch biertje.Vrijdag avond genoten van een heerlijke bbq. Voor het avondprogramma stond er een “moordspel” op het programma. Er werden 3 groepen gevormd die ieder met dezelfde envelop met opdrachten de moordenaar, motief en moordwapen moesten zien te achterhalen. Een hersenkraker waar je met logisch denken en goed samenwerken tot de oplossing moest komen. De druk om te presteren was hoog, niet alleen om de prestige, maar het winnen van deze proef ontsloeg je ook van corvee de volgende ochtend.Er werd nog tot diep in de nacht nagepraat en geborreld.

Zaterdag - Op zaterdagochtend was de ontbijttafel om 8.30 gedekt en ging Vaal los in de keuken om lekkere eitjes te bakken. Rond half 10 verscheen er een bestelbusjes met op de opdruk “rijwielen” op het erf. Met daarin Brenda en haar man Gert. Brenda is trainer van de Wim Hof Methode en is vanuit Valkenburg gekomen om ons een deze methode te laten ervaren. Brenda is zelf zo’n 8 jaar geleden door Wim getraind en zelfs een aantal keer met hem op reis geweest. Na een presentatie waarin de methode werd toegelicht en de biochemische processen worden uitgelegd (wat er bijvoorbeeld allemaal gebeurd met je pijnappelklier bijvoorbeeld) gingen wij aan de slag met de ademhalingsoefeningen. Vooraf moest er wel eerst een plasje gedaan worden op een PH strip. Zonder uitzondering slagen alle strips behoorlijk geel uit hetgeen betekende dat de PH waarde aanzienlijk zuur was. Brenda had ons gewaarschuwd dat er tijdens de ademhalingsoefeningen mogelijk vreemde dingen konden gebeuren, zoals licht zien of emotioneel worden. Iedereen lag op een matje de oefeningen te doen en het bleek inderdaad dat een aantal mannen ‘geraakt’ waren door dit proces. Bijzonder om mee te maken. Na de oefening weer een plasje gedaan en het bleek dat door deze oefeningen de PH waarde behoorlijk Basisch waren geworden. (groen). Basisch vermindert ontstekingen en is dus beter.

En ja, natuurlijk hoorde het ijsdippen ook bij de methode. Er was een badje in de tuin opgesteld gevuld met water en aangevuld met diverse dozen ijsklontjes. Iedereen ging het badje in. De eerste 15-30 seconden ben je bezig je adem onder controle te krijgen, daarna was het voor iedereen mogelijk ruim 2 minuten te blijven zitten. Iedereen kan dit dus! Brenda heeft ons een super begeleid en het is haar verdienste dat wij dit zo intens hebben mogen ervaren. We namen afscheid van Brenda en Gert en maakten ons op voor de wandeling naar Achouffe om de gelijknamige brouwerij te bezichtigen (en natuurlijk de biertjes te proeven). De rondleiding was mogelijk het zwaarste deel van het dagprogramma want de mannen hadden de grootste moeite hun ogen open te houden. Door weinig nachtrust en de ervaringen met de WHM hadden wij het even zwaar.
Wij hebben in de lokale taveerne gegeten en terug naar onze Gite gegaan (sommige lopend, de meeste met de ‘taxi’).

Als avondprogramma stond er een pubquiz gepland. Met vragen over de mannendag(site), sport, geografie en muziekintro’s werd de competitiedrang weer opgevoerd. En net zoals bij het moordspel van vrijdag, hoefde de overwinnaars niet het ontbijt te verzorgen.

Zondag - Zondagochtend vertrokken Jeroen en David J al vroeg naar huis, de rest van mannen trokken de wandelschoenen aan voor een wandeling langs de Ourthe. Startplaats was het verlaten hotel Belvedere in Herou. Met veel klimmen en klauteren een mooi rondje langs de rivier gemaakt en van prachtige uitzichten genoten. Terug bij de Gite hebben we de auto’s ingeladen en afscheid van elkaar genomen. Het was weer een prachtig weekend, grote opkomst, genoten van elkaar, grenzen verlegd. Super geslaagd!

MD45 Prelude: 
Locatie: 
Organisatie: 
Foto’s en video’s:
Nieuw (!): 

15 oktober 2022
Amsterdam 
Gert & PaulvdS
MD45
ALBUM

Goed Mannen, de Prelude zit er alweer op!

Een bewogen zaterdag met onze gelegenheidsgids Emilie die ons meenam door Amsterdam in tijden van oorlog. Veel verhalen over de bezetter, het verzet en de deportatie van de Joden. Een heftig begin van de dag waar iedereen wel behoorlijk van onder de indruk leek te zijn en die eindigde bij het Holocaustmonument. 

Na deze wandeling door de stad was het tijd om even de zinnen te verzetten in de opmaat naar de volgende activiteit. Dus een paar biertjes en wat bruin fruit op het Amstelveld en toen door naar de Reguliers Dwarsstraat. 

The Duke of Tokyo was de volgende bestemming. Wat gemopper onderweg naar binnen (‘ik ga zeker niet zingen’), maar Gert en Paul zijn onverbiddelijk. Wij doen de aftrap (Don’t Stop Me Now) en de zangkoppels worden kenbaar gemaakt. Iedereen on stage! Wat Saké en flink wat bier verder zit de stemming er goed in. Vaal maakt furore met een solo uitvoering van Killing in the Name of (mthrfckr!!!). Mel weet van geen ophouden en brengt een Duits tintje in, Paul en Hof verliezen zich in een rap met wel heel veel tekst en Ed verliest zichzelf én zijn biertje met de laatste actie van de avond!

Hierna tijd voor een prima etentje bij de Brakke Grond met wat serieuze gesprekken over twee tafels verdeeld. Koppie toe bij Molley Mallone en huiswaarts voor het schieten begint op CS. 

Een rijke Prelude, maar nog altijd slechts een opmaat naar MD45. Houd de site goed in de gaten, binnenkort meer details.

Groeten, PaulvdS en Gert

 

Uitgelicht

MD40: Mannendag XL – De Praagse Herfst

Datum: 
Locatie: 
Organisatie:
Foto’s / video’s: 
Nieuw (!): 

9-11 september 2016
Praag
Daaf, Ed, Vaal
Klik hier
ALBUM

Mannendag 40 begon met veel verwarring. Verzamelen op Schiphol, de Mannen zoeken elkaar op en krijgen via de telefoon volgende instructies van de organisatie. “Wij zijn al door de douane” wat technisch ook zo bleek te zijn. Met boardingpasses en handbagage op weg naar… Praag! De organisatie nog altijd in geen velden of wegen te bekennen, misschien in het vliegtuig, of… Juist, geland staat er een chauffeur klaar met ‘Mannendag’ bord en bij een grote witte limousine zijn we herenigd, MD XL kan beginnen! 

Het heeft even geduurd, maar hier is dan het langverwachte uitgebreide verslag van een legendarische Mannendag, volgens de onbescheiden organistatie bestempeld als de beste Mannendag ooit…! Wij willen van jou weten of je het hiermee eens bent of niet, dus gebruik het reactie-deel!!!

PRAAG – de 40ste – de lekkerste, de langste, de beste!

We schrijven september 2016. Voor sommigen begon dit gedenkwaardige weekend pas op vrijdagochtend de 9e. De organisatie, bestaande uit Ed, Vaal en Daaf, hadden zich voorgenomen dat dit “de beste ooit” zou worden. Een extreem goede voorbereiding, strakke taakverdeling en een bovengemiddeld besef van zelfopoffering was essentieel. Daarom besloot de orga40 een dag eerder af te reizen voor een grondig stukje veldonderzoek. Om “Akense teleurstellingen” te voorkomen.

Reisbescheiden voor Mo, Frank, Pantalon, Hoffmeister, Tinus, Krimp, Gert, DJStone, Mellie, Dan en Cap waren op donderdag in een verzegelde envelop afgegeven aan het Ministerie van Oorlog (Minke). Met daarbij voor de lads een simpele instructie: vrijdagochtend om 06.30uur op Schiphol. We zien jullie achter de douane. En daar was geen woord van gelogen. Al had orga40 misschien wat duidelijker kunnen stellen dat de Praagse douane werd bedoeld. Maar een kniesoor die struikelt over z’n detail.

Over het veldonderzoek op donderdag de 8ste zelf kan verder niks op schrift worden gesteld. Anders dan dat de goudvinger een uitstekend toetje toe was en orga40 zich de volgende ochtend nog moest haasten om op tijd de troepen op te wachten op het vliegveld.

Na enige verwarring en een enkele mopper op Schiphol tijdens het boarden (waar is de orga?) lukte het uiteindelijk toch iedereen om op tijd het vliegtuig in te komen – fasten your seatbelts, bestemming Praag!

Op luchthaven Vaclav Havel uiteindelijk de grote samensmelting: tranen en champagne. Waarna per limousine (jaja – niks te gek voor deze organisatie) de rit werd ingezet naar ons tweedaagse Praagse paleis: penzion Alice aan de Sokolovska 30. Met uiteraard ons eigen mannendaglied over de speakers. En wat voor paleis. Zaten we ooit zo royaal in ruimte/personal space? Er waren maar liefst 23 slaapplekken, 3 zitgelegenheden, 8 douches, 10 toiletten. Uiteraard op loopafstand van het oude centrum met haar prachtige bezienswaardigheden.

Na een snelle lunch per tram naar een alleraardigst stadsstrandje aan de rivier de Vltava (Strakonicka 2860) waar alle tijd en ruimte was voor een potje volleybal, potje kaarten, bijkletsen, biertjes. En dat alles bij heerlijke zomerse temperaturen. Avondeten ter plekke bij de lokale uitbaters. Het aangekondigde concert/optreden/festivalletje leek niet door te gaan. Daarom rond 19u terug naar het Alice voor een snelle okselfris en het nachtleven in. Waar Tinus en Dan uiteindelijke in een ramvolle James Dean met kettingzagen werden bedreigd, met vlammenwerpers werden bestookt en met hamers op het gehelmde hoofd werden geslagen. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Zaterdag stond in het teken van het door de orga40 zelf ontworpen spel “De Praagse Mol”. Dit duivelse spel bevatte diverse elementen, maar bleek uiteindelijk een combinatie van uithoudingsvermogen, teamwork, lef en scherpzinnigheid. Echt iets voor ons dus. Aan de hand van een veertigtal uitdagende vragen en opdrachten werden de mannen door de mooiste plekken van Praag geleid. Waarbij per goed beantwoorde vraag/uitgevoerde opdracht punten te verdienen waren. Waarbij de meeste punten uiteindelijk leidde tot een prachtige hoofdprijs (op de foto met orga40). Met als belangrijke bij-opdracht: identificeer de mol in je team. Vervoer per fiets (en het mag gezegd: uitstekende stalen rossen).

Team 1: Vaal (spelleider), Mo, Frank, Pantalon, Hoffmeister, Tinus, Krimp
Team 2: Ed/Daaf (spelleiders), Gert, would be-mol Paul, Mellie, Dan en Cap.

Uiteraard waren er geen mollen in het spel. Maar daar dacht DJ Stone anders over. Binnen een tijdspanne van 5 minuten traineerde hij een opdracht (“maak een foto waarbij iedereen een zonnebril op heeft”) en verloor hij “per ongeluk”de enige stadskaart van team 2. Het kostte hem de rest van het weekend om iedereen te overtuigen dat hij echt de mol niet was. Enkele van ons zijn zelfs nu nog niet overtuigd.

Lunch tussendoor op eigen gelegenheid per team (oppassen niet door het andere team gefilmd te worden). Het weer zat mee, was zelf een beetje te warm misschien. Met name voor de opdracht om naar de Petrinska Rozhledna (Uitkijktoren) te gaan. Dat was even een pittig slopertje voor de meeste (iig voor die mannen die de heuvel opgingen). Voor meer info over het spel: zie de handheld in de bijlage.

Het spel werd einde van de middag afgesloten op het centrale Staromestské Námesti plein. Waarna we op een aangrenzend terras, bij Ristorante La Scala, aan het welverdiende bier gingen en uiteindelijk bleven hangen voor het diner. Jaren later overigens Het kan maar zo uitkomen. Terug naar de Sokolovska 30 voor de nodige opfrissing. Orga40 telde snel even de scores en bizar maar waar: beide teams hadden evenveel punten. Onbeslist dus. Dan maar het nachtleven in. Even een gezellige groepspica op de Karluv Most (Karelsbrug) en door naar the Ice bar. Gelukkig zijn ook daar nog foto’s van beschikbaar (Gert was niet weg te slaan bij die schaars geklede dames op de bar…).

Zondagochtend ontbijtje in het appartement en een “ieder voor zich” fietstochtje door de stad (o.a.joods wijk). Bokkekop Mars verliet ons al eerder, want ging met zijn handbagage nog een weekje door naar de USofA… Rond lunchtijd verzamelen op het ondertussen bekende stadsstrandje (plonsje in het ijskoude water van de Vltava), lunchen, opdrogen, fietsen terugbrengen, uitchecken bij Alice en per taxi’s naar de luchthaven voor vlucht OK618 van 17.30 uur naar Amsterdam waar we rond 19 uur aankwamen.

O ja, de afrekening. Voor minder dan €325,- pp, inclusief vluchten, 2 nachten verblijf en eten en drinken is een nieuwe norm gezet!

Wat een topweekend was dit zeg! Zullen we gewoon nog een keer?

Datum: 
Locatie: 
Organisatie:
Foto’s / video’s: 

9-11 september 2016
Praag
Daaf, Ed, Vaal
Klik hier

Uitgelicht

Welkom Mannen!

Dit is mijn eerste blog op de vernieuwde website www.Mannendag.com. Waarom een nieuwe site? Ten eerste omdat het wel erg ricicovol werd met een programma gebouwd dat al jaren niet meer wordt ondersteund. De nieuwe site is voorlopig weer safe voor de komende 10 jaar. Ten tweede biedt deze website veel meer mogelijkheden in interactie en betere ondersteuning voor mobiele devices. Als laatste een goed moment om alles weer eens door te bladeren en aan te vullen met nieuwe herinneringen aan de mannendagen. 

Hier vind je dus alle informatie over de Mannendagen die we sinds 1995 hebben georganiseerd. Het navigeren is niet veel anders dan wat we al kennen. Overzichtpagina’s en per mannendag natuurlijk een aparte pagina, nu in de vorm van een bericht. 

Nieuw is dat we de website nu ook interactiever kunnen maken door te reageren op berichten en/of blogs aan te maken. Evalueren van de voorgaande mannendag, of voorpret naar de komende mannendag, enz… Alles is welkom, Reageer! 

En ook als je tips hebt over de site, of input, content meld het me! Zoals jullie weten zijn we van een paar mannendagen nog op zoek naar fotomateriaal (3,6,11) en leuke verslagen van deze onvergetelijke dagen.   

Voor nu alvast veel kijk- en leesplezier!

(WebMaster-) Gert

MD44 – Zonnig (!) weekend in Cork

Datum MD44: 
Locatie: 
Organisatie: 
Foto’s en video’s:

8, 9 en 10 april 2022
Cork, Ierland 
Mel, Peet
Klik hier!

PRELUDE MANNENDAG 44

Mel: Breaking Mannendagnieuws! Er komen coronaversoepelingen aan, maar niet snel genoeg voor onze aanstaande Mannendag. Vandaar dat we hem wéér verschuiven. En wel naar het weekend van 8, 9 en 10 april. Let op: vertrek is al vroeg op de vrijdagochtend. Zondagavond ben je weer thuis. Geef even aan Janpeet of mij door als je pas later kunt aansluiten of eerder weg moet (liever niet natuurlijk), dan houden we daar rekening mee. April is nog zooo ver weg. We willen jullie graag weer even zien. Daarom ontvouwen we in de volgende app onze plannen voor het weekend van 2 en 3 oktober.

Mel: 2 en 3 oktober:
We gaan elkaar ontmoeten! En wel vanaf zaterdagochtend tot zondagavond (en dus niet al vanaf vrijdagavond 1 oktober). Danny: jij kunt na je werk aansluiten. Laat dit weekend dus vooral gereserveerd staan! Binnenkort meer nieuws.

Mannendag 44 belooft een wel erg bijzondere Mannendag te worden, in tijden van Corona. Lukt het ons om de regels goed op te volgen. Geen knuffels, geen handen, 1,5 meter afstand en hoe moet dat dan met stappen? Datum, lokatie, alles is nog niet bekend, we tillen het in ieder geval naar 2021 maar komen sterker terug dan ooit!!

MD44 Prelude: 
Locatie: 
Organisatie: 
Foto’s en video’s:

2 en 3 oktober 2021
Lochem, Gorssel, Deventer 
Mel, Peet
Prelude 

MD2: De PolderMannendag

Poldersport in De Kwakel
Karten in Mijdrecht
Chinezen in de Marco Polo
Stappen in De Tap

Het Verslag: 

's Ochtends vroeg verzamelen de mannen zich in de Marco Polo, toendertijd een veilige thuishaven voor vele mannen. De eerste Mannendag is er veel gezegd en geschreven, maar vandaag moet ook blijken of er toekomst zit in ons Mannendag idee. De eerste gehele dag ook. Extra spannend! Maandenlang de vragen "Wat gaan we doen?" en "Waar gaan we heen?" Strikte geheimhouding boven alles. Slechts 2 mannen weten meer, maar omzeilen handig de opmerkingen, wilde gokken en de gezette valstrikken. Ook deze ochtend probeert iedereen het nog even, natuurlijk. Aan de hand van de benodigde kleding en attributen die meegesjouwd moeten worden kan eigenlijk alleen maar worden afgeleid dat het een actieve dag zal worden. Binnen of buiten? Weer of geen weer?

Na een snel kopje koffie is het tijd om de auto in te stappen, op weg naar de eerste activiteit. Het is een mooie dag. De voorjaarszon laat zich geregeld zien. Zelfs op enkele tientallen meters van de eerste bestemming lukt het de mannen niet om de activiteit te raden. We zitten dan ook in een stukje onbewoonde wereld dat 'De Kwakel' heet, alwaar de moedige mannen zich zullen onderwerpen aan het POLDERSPORTEN!

In de aanloop naar de prutsloten moet er in 2 teams een parcourtje worden afgelegd. Een rustige start? Geen denken aan. De competitieve geest van onze 16 mannen zorgt voor een ware strijd op leven en dood. Een vreugdedans voor de winnaars. Duizenden smoezen en aantijgingen voor de verliezende groep. Dan maar op naar de polder. De doelstelling wordt door een Poldersportmarshall c.q. boerenzoon duidelijk verkondigd: "Zorg ervoor de overkant van elke sloot droog te behalen". Een eenvoudige opdracht, zo lijkt het, maar niets is minder waar. Het meerendeel van de mannen gaat kopje onder in sloot nummer 1. Ed toont een klassestaaltje camoufleren met modder a la Sly Stallone in Rambo II. Vaal helpt hem hier natuurlijk een beetje mee, altijd even kameraadschappelijk, die Vaal. De instructeur wijst erop dat je elkaar hard nodig hebt om de overkant droog te halen. Iets zegt me dat we deze sloten dan toch beter op eigen krachten hadden kunnen bestormen.

Na de koude douche terug naar de Marco Polo. Hoezo uit eten? In de statuten van de Mannendag is niet voor niets het begrip 'low budget' opgenomen. Chinees kunnen we dus beter gaan halen. We hebben een druk programma, dus tempo vereist. Na de ranzige nas(i)partij nog snel een kopje koffie en een woordje van Vaal en Gert. In wiens kopje is de lepel blijven steken? Schut bekent schuld en wijst Danny aan als partner in crime voor Mannendag 3.

Op weg naar Mijdrecht al even de stuurmanskunsten bekeken van de andere chauffeurs. Wie vormt het grootste gevaar tijdens het karten? Vaal heeft de meeste ervaring, maar sleept vele kilo's meer mee dan een Mel of Cap, die automatisch als favorieten worden bestempeld. De uitleg van de Baanmarshall. Niemand luistert. Iedereen is al bezig met de race. De koppies staan strak, Buk heeft 'the Eye of the Tiger'. Dan de pakken aan en de hoofdnetjes op. Nu gaat het gebeuren. Een kwartiertje later zit het er al weer op. Iedereen heeft zijn eigen verhaal over de langzaamste kart, pech onder weg of die illegale inhaalmanoeuvre. De organisatie kijkt nog eens rond. Wordt er genoeg gelachen, zit de stemming er nog in? Het zit wel goed.

Terug naar Amsterdam, snel door naar de kroeg. Een Mannendagdag gaat pas voorbij als er ook gedronken kan worden. De Tap blijkt de juiste lokatie. Er wordt gelachen en gelald, gedronken en gerookt. Het was een geslaagde dag. Op naar de volgende...

Vaal & Gert

Datum: 
Locatie: 
Organisatie: 
Foto’s en video’s: 

April, 1996 
De Kwakel, Amsterdam, Mijdrecht
Gert, Vaal
Klik hier

MD3: Klimmen en Skiën

Waar zijn de foto’s van MD3, wie heeft ze??

Skiën in Spaarnwoude
Klimmen op de klimmuur
Planet Hollywood
Stappen in De Tap

Het Verslag:

In de ochtend op weg naar Spaarnwoude. Eerste stop: De Skibaan. Buck ontpopt zich als waar skitalent. Gebroeders Krimp kiezen voor een voorzichtiger aanpak. "We moeten nog een hele dag mee!" Volgende project: De klimbaan. Gert en Daaf overwinnen hun hoogtevrees en daarmee zichzelf. 's Avonds dineren in Planet Hollywood. Hamburgers voor 40 gulden, best apart. Later (natuurlijk) stappen in de Tap waar hoogstwaarschijnlijk het stage-diven werd ingezet om indruk te maken op de ladies...

Datum: 
Locatie: 
Organisatie: 
Foto’s en video’s: 

Oktober 1996
Amsterdam, Spaarnwoude
Dan, Schut
Foto’s gezocht!

MD4: Je Geld of je Leven!

(Wit-)bierproeven in de Amsterdamse
JordaanGeweerschieten op de Overtoom
Lasergamen
Stappen

Het Verslag: 

Verzamelen in café .Ter Brugge (Overtoom). Vervolgens op pad naar de eerste activiteit, pistoolschieten. Buk, Vaal en Gert zijn de top-3 (in deze volgorde) en mogen als toetje een Magnum uitproberen. Beetje vage club overigens. Portier Ome Jan draagt een cowboyhoed+holster en een pistool met een loop van 50 cm waar hij net iets te vaak mee rondzwaait. Compensatiegedrag, zou ik zeggen. Na het skieten door naar de Jordaan waar een heus witbierproeflokaal op ons wacht. Activiteiten met drank, kan nooit verkeerd gaan en dat blijkt ook wel. Hierna eten bij Sjaalmans (?). Daarop door naar de Oranje Vrijstaatkade voor een lasergame en toetje toe in de Tap?

Datum: 
Locatie: 
Organisatie: 
Foto’s en video’s: 

April, 1997
Amsterdam, Jordaan/Overtoom
Daaf, Ed
Klik hier

MD6: Mannen op de Wallen

Waar zijn de foto’s van MD6, wie heeft ze??

Rond 11 uur verzamelen in Café Van Dijk (waar Dries Roelvink elke zaterdag zijn vaste gastoptreden verzorgt)
Daarna to ‘The Beach’, indoor beachvolleybal Aalsmeer, daarna ook hier geluncht
Verder naar Spaarnwoude voor een clinic Handboogschieten
Inchecken in backpackers Kabul, Warmoesstraat Amsterdam
Eten bij restaurant Palmers, Zeedijk
Striptent ‘La Vie en Rose’, wallen A’dam
Stappen in hotel Winston, Warmoesstraat
Slapen in Kabul, ontbijten in Kabul
Voor het middaguur huiswaarts

Datum: 
Locatie: 
Organisatie: 
Foto’s en video’s: 

April, 1998
Aalsmeer, Amsterdam
Frank, Mel
Foto’s gezocht!